Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:00 05 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenda ierarhului ÎPS Teodosie va participa la slujba de întronizare a Înaltpreasfinţitului Ioan Selejan

ro

27 Dec, 2014 11:24 2184 Marime text
Duminică, 28 decembrie, ierarhul Tomisului, ÎPS Teodosie, va participa la slujba de întronizare a Înaltpreasfinţitului Ioan Selejan în scaunul vacant de Arhiepiscop al Timişoarei şi Mitropolit al Banatului, care va avea loc în Catedrala mitropolitană din Timişoara.
 
Miercuri, 31 decembrie, de la ora 21.00, IPS Teodosie va oficia slujba Vecerniei la biserica „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare” din Constanţa (strada Ion Neculce numărul 2A), iar de la ora 23.45 slujba de Te Deum la Catedrala arhiepiscopală.
 
Joi, 1 ianuarie 2015, începând cu ora 8.45, ierarhul Tomisului va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală, iar de la ora 17.00 va avea loc tradiţionalul concert de colinde, susţinut pe scena Casei de Cultură din Constanţa. Vor interpreta colinde corala „Armonia”, a Arhiepiscopiei Tomisului, şi Grupul bizantin „Sfântul Vasile cel Mare” din Constanţa. Intrarea este liberă.
 
Duminică, 4 ianuarie, IPS Teodosie va fi prezent la slujba de întronizare a Preasfinţitul Ioachim Băcăuanul în scaunul vacant de Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului. Slujba va avea loc în Catedrala arhiepiscopală din Roman.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii