Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:54 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Acuzații de blat PNL-PSD

ro

11 Mar, 2015 19:20 993 Marime text
PSD si PNL sunt acuzate că instituie principiul ca politicienii maghiari sunt mai presus de lege după ce Camera Deputaților a respins cererea procurorilor de începere a urmăririi penale în cazul lui Laszlo Borbely. Deputatul Bogdan Diaconu, presedinte PRU sustine ca salvarea lui Borbely este o dovada de blat între PNL și PSD, informează stiripesurse.ro.

„PSD, PNL și UDMR, blat rușinos pentru salvarea lui Laszlo Borbely

Deputatul UDMR Laszlo Borbely nu mai are nevoie să fugă în Ungaria ca Marko Attila pentru că PSD, PNL și UDMR s-au coalizat într-un blat rușinos pentru a-l salva de justiție. Este o palmă dată statului de drept, dar și o mare bilă neagră pentru Parlament și pentru partidele vechi din România care dovedesc încă o dată că nu pot renunța la metehnele trădării pentru interese personale.

Am avertizat de acum două săptămâni cele două partide românești să nu compromită Parlamentul României negociind pe ascuns salvarea lui Laszlo Borbely pentru interese de moment. PSD și PNL s-au compromis definitiv prin protejarea lui Laszlo Borbely, instituind astfel principiul că politicienii maghiari sunt mai presus de lege.

PSD și PNL sunt dovada vie că această clasă politică învechită trebuie schimbată din temelii pentru că reprezintă un cancer pentru societatea românească. Împreună cu UDMR care se crede stat în stat și nu recunoaște justiția din România, aceste partide trebuie să dispară de pe scena politică pentru că altfel România va merge din rău în mai rău", a scris Bogdan Diaconu pe Facebook, citat de stiripesurse.ro.


Sursa: stiripesurse.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii