Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:40 20 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Acţiune de salvare a Gărzii de Coastă O ambarcaţiune sub Pavilion Panama, cu trei bărbaţi la bord, va ajunge în Portul Turistic Mangalia

ro

30 Apr, 2014 12:56 1186 Marime text
O ambarcaţiune sub Pavilion Panama, cu trei bărbaţi la bord va ajunge astăzi, în jurul orei 13.30, în Portul Turistic Mangalia. Anunţul a fost făcut de Garda de Coasta.

UPDATE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit, la aproximativ două mile marine de staţiunea Neptun din judeţul Constanţa, pentru remorcarea unui yacht sub pavilion Panama, care rămăsese în derivă pe Marea Neagră, având trei bărbaţi la bord.În data de 30.04.2014, în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat o acţiune de salvare pe mare, în urma unui mesaj S.O.S. lansat de o ambarcaţiune sub pavilion Panama, aflată în Marea Neagră.
Ambarcaţiunea tip yacht, în lungime de aproximativ 10 metri, cu trei persoane de sex masculin la bord, a fost identificată la aproximativ două mile marine travers de staţiunea Neptun din judeţul Constanţa, ocazie cu care s-a stabilit că prezenta probleme la sistemul de alimentare cu combustibil.
Turiştii aflaţi la bord, doi cetăţeni ucraineni şi unul din R. Moldova, au declarat că au plecat din portul Odessa şi doreau să ajungă pe litoralul românesc.
Yacht-ul a fost remorcat, în siguranţă, de o ambarcaţiune a Gărzii de Coastă până în Portul Turistic Mangalia.

Ti-a placut articolul?

Comentarii