Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident socant la Iasi (video)

ro

13 Apr, 2010 18:13 5444 Marime text

calcata_des.jpgUn accident teribil s-a produs la Iaşi. O femeie a fost călcată de o betonieră pe trecerea de pietoni. Imaginile şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere din apropierea Gării. Femeia, în vârstă de 57 de ani, încerca să ajungă la gară şi a trecut strada în fugă. A fost lovită, însă, de betoniera care tocmai plecase de la semafor. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale victimei.
În urma incidentului, şoferului betonierei i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijirile unui echipaj de pe ambulanţă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Potrivit acestora, victima se face vinovată de producerea accidentului întrucât a trecut pe culoarea roşie a semaforului.
Zona unde s-a produs accidentul este una aglomerată, astfel că au loc frecvent evenimente rutiere neplăcute. În urmă cu doar câteva luni, un bătrân şi-a pierdut viaţa după ce a fost călcat de un TIR.

Vezi Video:

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Liviu 13 Apr, 2010 18:42 Eu sunt fratele soferului oameni buni....... :(((((((((( omul asta e total socat:(((((((((((((( constienta il ataca tot timpul:(((((((((!!!!!!!!!!!11