Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Autoturismul implicat a luat foc după impact (galerie foto+video)

ro

06 Sep, 2018 19:53 8990 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această seară pe DN3 la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. 

Din primele informații două persoane au fost rănite. 

Potrivit ISU Dobrogea, după impact autoturismul implicat a fost cuprins de flăcări. 

Potrivit SAJ Constanța două persoane au fost rănite. O femeie cu traumatism de membru inferior și o femeie cu traumatism toracic. Ambele conștiente, au fost transportate la spital. 

Accidentul a avut loc pe sensul Valu lui Traian - Constanța. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 19.40 o persoană de sex feminin în vârstă de 77 de ani a condus auto marca Opel pe DN3 dinspre Constanța către Valu lui Traian pe banda numărul 1.
 
În momentul în care a ajuns în zona km 253 având intenția de a întoarce peste marcajul longitudinal dublu continuu, nu se asigura la schimbarea benzii de circulație și intră în coliziune cu autoturismul marca Peugeot condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, pe banda numărul 2 în aceeași direcție de mers.
 
În urmă accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto în vârstă de 77 de ani și a unei pasagere din auto marca Opel, în vârstă de 82 de ani.​

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marinica 06 Sep, 2018 21:32 Ce naiba cauta babaciunea de 77 de ani sa conduca ? Se plimba ca prietena ei de 82 de ani si uite ce au facut , le cauta moartea pe acasa si ele se plimba cu masina