Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav Carambol între un autocar cu pasageri, un autotren şi trei autoturisme

ro

27 Oct, 2016 12:28 1424 Marime text
Un accident grav s-a produs, astăzi, în judeţul Argeş. În urma impactului dintre un autocar cu pasageri, un autotren şi trei autoturisme, patru persoane au fost rănite.

Începând cu ora 9.40, în judeţul Argeş, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN7 Piteşti- Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov - Valea Ursului, la kilometrul 124.

Un autocar cu 26 de pasageri, un autotren şi trei autoturisme s-au ciocnit, joi dimineaţa, în judeţul Argeş. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în jurul orei 8:00, în judeţul Argeş, traficul rutier este întrerupt pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov - Valea Ursului, la kilometrul 124, din cauza accidentului rutier.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

"În judeţul Argeş, traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Piteşti - Râmnciu Vâlcea, în zona Bascov - Valea Ursului, la kilometrul 124 din cauza unui accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule: un autocar, un autotren şi trei autoturisme. În zonă, drumul este alcătuit din două benzi, câte una pe sensul de mersul de mers, fiind în aliniament. Este vorba de patru persoane rănite, aflate în autoturisme. Se va face cercetarea la faţa locului", a declarat, la România TV, Paul Ulieru, comisar-şef Infotrafic.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ambulanţei, fiind solicitat totodată şi un echipaj de la descarcerare.

Nu se cunosc, în acest moment, împrejurările producerii evenimentului. Partea carosabilă este umedă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii