Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident cumplit la Ferma 6 Martie de la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Un container a căzut peste o persoană (galerie foto+video)

ro

30 Dec, 2017 12:38 7595 Marime text
Un grav accident a avut loc astăzi la ferma 6 Martie de la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. 

Din primele informații un container a căzut peste o persoană. 

La fața locului intervin cadrele medicale de la Ambulanță dar și pompierii din cadrul ISu Dobrogea. 

Potrivit ISU Dobrogea la fața loculuyi a fost trimisă Descarcerarea Grea, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD C,.

UPDATE. 3

Potrivit ISU Dobrogea victima avea 43 de ani. Din primele informații bărbatul manevra paleți de foi de sticlă, paleți care au căzut peste el. 

UPDATE: 2

”Am fost solicitați pentru un bărbat prins între doi paleți de sticlă într-un container. La fața locului ne-am deplasat cu o autospecială de Descarcerare Grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD tip C. S-au folosit accesorii din dotarea autospecialei de Descarcerare pentru extragerea victimei. Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața” a declarat Daniel Coman din cadrul ISU Dobrogea. 



UPDATE: 1

Din păcate cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putuit face nimic pentru a-i fi salvată viața victimei, aceasta fiind declarată decedată. 

Polițiștii criminaliști fac cercetări în acest caz. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii