Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit colegul nostru de la cotidianul Buna Ziua Iaşi, Alin Tocan

ro

24 Feb, 2014 13:35 3042 Marime text
Moment trist si durere nemarginita! Ieri-dimineata, la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI.

Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la firmele Comtom Tomesti si SC Taxicom. In anul 2000, a intrat in presa la fostul cotidian Monitorul, dupa care s-a transferat la ZIUA de Iasi, unde a ocupat pe rand functiile de sef departament, redactor-sef, respectiv director. Din aceasta functie a format, cu mult tact si ambitie, o intreaga generatie de jurnalisti. Avand o fire extrem de minutioasa si analitica, el a reusit mereu sa se impuna in spectrul vietii mass-mediei locale si nu numai.

In urma cu mai bine de trei ani, a ales sa plece din nou in mediul de afaceri, unde a condus propria firma. Acesta avea varsta de 53 ani. De reamintit ca in urma cu aproape doua saptamani, Alin Tocan a fost internat de urgenta la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi, din cauza unui atac cerebral. Acesta era casatorit si avea doi copii. Vestea cumplita a indurerat si zguduit familia, rudele si apropiatii. El lasa un gol in urma sa care nu va mai putea fi acoperit niciodata.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii