Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți de acord cu ridicarea definitivă a barierelor de acces în Zona Peninsulară?

ro

18 Apr, 2022 00:00 2574 Marime text

 
  • Încă de la ridicarea barierelor, pe 15 decembrie 2021, cei mai mulți dintre rezidenți și-au exprimat bucuria cu privire la această veste, accesul nemaifiind astfel îngrădit pentru firmele de curierat, pentru taxiuri, ori chiar pentru mașinile mortuare.
 
Săptămâna trecută, instanța Curții de Apel Constanța a decis, în mod definitivă, suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a orașului.
 
Pe cale de consecință, barierele ce au restricționat accesul în Pensinula Constanței începând cu 15 noiembrie 2021 și până la data de 15 decembrie 2021, când Tribunalul a decis în primă instanță suspendarea regulamentului, vor rămâne ridicate definitiv, cel puțin în contextul actualului regulament suspendat.
 
Încă de la ridicarea barierelor, pe 15 decembrie 2021, cei mai mulți dintre rezidenți și-au exprimat bucuria cu privire la această veste, accesul nemaifiind astfel îngrădit pentru firmele de curierat, pentru taxiuri, ori chiar pentru mașinile mortuare.
 
Cu toate acestea, pe rețelele de socializare, au apărut și păreri potrivit cărora barierele erau necesare pentru reglementarea traficului rutier în zonă.
 
În acest context, dată fiind și decizia definitivă a Curții de Apel Constanța de suspendare definitivă a Regulamentului de acces în Zona Peninsulară, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 


Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
A fost suspendat definitiv Regulamentul pentru Peninsula Constanța! Ce urmează?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii