Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că HC Dobrogea Sud Constanţa va accede în grupele European League?

ro

13 Sep, 2021 00:00 2052 Marime text
  • Echipa de pe litoral va evolua în turul doi preliminar al European League pe 21 şi 28 septembrie.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa va evolua în turul doi preliminar al întrecerii continentale European League, în care va avea ca adversar vicecampioana Poloniei, Orlen Wisla Plock.

Întâlnirea se va disputa în dublă manşă, turul fiind programat pe 21 septembrie, în Polonia, iar returul o săptămână mai târziu, la Constanţa. Cine va avea câştig de cauză în această etapă se va califica în grupele European League. În turul doi preliminar, HCDS a trecut de Csurgoi KK, din Ungaria, scor general 58-51, după o dublă victorie, 27-23 în deplasare şi 31-28 la Constanţa.

Orlen Wisla Plock e un adversar redutabil pentru echipa de pe litoral. Cu un lot din care fac parte și câțiva experimentați internaționali polonezi, Orlen Wisla Plock are în palmares șapte titluri în Superliga Poloniei, multe participări în Liga Campionilor, iar în ultima sa evoluţie continentală a jucat în turneul Final Four al European League.

„Orice adversar este dificil în faza aceasta. Wisla are experiență multă în Liga Campionilor, numai sezonul trecut a jucat în European League. Ei pornesc cu prima șansă, dar calificarea se joacă! E foarte important ce vom face acolo. Avem avantajul că jucăm meciul al doilea acasă“, a spus Ionuț Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, potrivit site-ul oficial al grupării constănţene.

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:




Așteptăm comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fără atacuri la persoană ori limbaj licențios.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud Constanţa

Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud Constanța, trei victorii din trei în startul sezonului. Duminică, „delfinii“ debutează și în campionat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii