Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 58% dintre respondenţi cred că HC Dobrogea Sud Constanţa se va califica în grupele European League

ro

20 Sep, 2021 00:00 1696 Marime text

 
  • HC Dobrogea Sud şi Orlen Wisla Plock se vor duela în dublă manşă în turul doi preliminar al European League. 
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa evoluează în turul doi preliminar al întrecerii continentale European League, în care se duelează cu vicecampioana Poloniei, Orlen Wisla Plock.
 
Întâlnirea se va disputa în dublă manşă, turul fiind programat marţi, 21 septembrie, în Polonia, iar returul o săptămână mai târziu, la Constanţa. Cine va avea câştig de cauză în dubla manşă se va califica în grupele European League. În turul doi preliminar, HCDS a trecut de Csurgoi KK, din Ungaria, scor general 58-51, după o dublă victorie, 27-23 în deplasare şi 31-28 la Constanţa.
 
Orlen Wisla Plock e un adversar redutabil pentru echipa de pe litoral. Cu un lot din care fac parte și câțiva experimentați internaționali polonezi, Orlen Wisla Plock are în palmares șapte titluri în Superliga Poloniei, multe participări în Liga Campionilor, iar în ultima sa evoluţie continentală a jucat în turneul Final Four al European League.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie cu următoarea întrebare: „Credeţi că HC Dobrogea Sud Constanţa va accede în grupele European League?“. Dintre cei care au participat la sondaj, 57% au răspuns „Da“, în timp ce restul de 43% nu cred că echipa constănţeană va atinge faza grupelor. „Da, trece. Cel mai bun lot, antrenor Cirkovic, în noua eră de după HCM. Succes!“, „Geu, dar nu imposibil“ şi „Mult succes în data de 21.09.2021“, au fost trei dintre comentariile fanilor. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

 
Citeşte şi:
 
Sondaj de opinie
Credeţi că HC Dobrogea Sud Constanţa va accede în grupele European League?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii