Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:33 20 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Mousse au caramel et praliné

ro

01 Apr, 2014 08:56 1203 Marime text
Fin si aromat, cu un gust sublim de caramel si rom, acest mousse m-a cucerit definitiv. Prepararea lui nu este complicata insa trebuie sa tinem cont de cateva lucruri ca sa ne iasa perfect.

Ingrediente mousse:

    60 gr apa rece
    1 1/2  lingurita gelatina praf
    2 lingurite rom alb sau brun
    150 gr zahar
    2 lingurite apa rece
    6 galbenusuri
    400 gr frisca

Ingrediente praliné:

    100 gr zahar
    100 gr alune/migdale/susan (eu am folosit din toate 3 voi puteti pune oricare dintre ele)
    30 gr apa
    zahar vanilat (optional)

Rețeta completă pe laura adamache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii