Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Biscuiţi cu dovleac

ro

25 Mar, 2014 09:13 3650 Marime text
Biscuitii cu dovleac sunt perfecti pentru micul dejun din zilele de post. Bineinteles ca ii putem incerca si savura chiar daca nu tinem post, dar stiu din proprie experienta ca in post simtim nevoia de ceva dulce mai acut decat in general. Cel putin la mine asa se intampla. Dovleacul imi place enorm! Absolut orice reteta cu dovleac, dulce sau sarata, este devorata la noi in familie. Acesti biscuiti cu dovleac sunt atat de buni, incat nu s-ar zice ca sunt de post. Au o consistenta particulara si un gust delicios datorita dovleacului copt, plus ca se fac foarte repede. Ce mai, trebuie neaparat sa-i incercati ca sa va convingeti de bunatatea lor. Daca alegeti sa ii ornati cu ciocolata, va recomand ciocolata neagra cu un continut de cacao de cel putin 50%. Oricum, este bine sa verificam ambalajul, ca sa ne asiguram ca ciocolata nu contine niciun ingredinte de origine animala.

Ingrediente – Biscuiti de dovleac (20-22 bucati)
  •     120 g pulpa dovleac copt
  •     280 g faina
  •     110 ml ulei de floarea soarelui/arahide/struguri
  •     110 g zahar brun
  •     5 g praf de copt
  •     un varf cutit sare
  •     1 plic zahar vanilat
Reţeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii