Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere
Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere
							
							 27 Mar, 2017 08:58 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                   
				                   
				                   
				                
							
							 14469
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						
				                   
				                   
				                
							
							 14469
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
							
Daca va place sa rontaiti un biscuit crocant, sanatos si extrem de gustos, va recomand din toata inima sa incercati aceasta reteta de biscuiti cu fulgi de ovaz si miere. Mierea le da da un gust absolut minunat si o consitenta crocanta. Pentru ca nu avem niciun ingredient de origine animala in reteta, putem gusta acesti minunati biscuiti cu fulgi de ovaz si in post. Dintr-o tava mare facuta ieri, azi au mai ramas doi biscuiti, asa ca putin mai pe seara mai fac o tura.
Ingrediente – Biscuiti cu fulgi de ovaz (15 bucati)
- 100 g fulgi de ovaz + 1-2 linguri de fulgi pentru presarat biscuitii
 - 225 g faina integrala de grau
 - 100 g zahar brun
 - 50 g miere
 - 50 ml ulei floarea soarelui
 - 100 ml lapte de soia/migdale
 - 50 g nuci
 - 50 g bobite de ciocolata neagra (optional)
 - 8 g praf de copt
 - 1 varf cutit sare
 
Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

															
														
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
					