Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“MAREA INSCENARE” DIN EGIPT BETIA REVOLUTIEI SI SEMINTELE MESIANISMULUI ANTIHRISTIC

ro

13 Feb, 2011 16:10 2308 Marime text

167900-02316443.jpgPrevizibilul s-a intamplat: Hosni Mubarak si-a dat demisia, dupa ce a fost "ajutat" de mega-inscenarea din zilele precedente in care mass-media anunta o lume intreaga ca presedintele Egiptului isi va anunta singur, televizat, demisia. O astfel de manevra a fost declicul final - deoarece, dupa mai bine de doua saptamani de revolte, exista riscul desumflarii valului protestatar - si Egiptul nu ar mai fi fost "pivotul" de care pomenea Obama. Asadar, era nevoie de inca un gest care sa intarate la maximum protestatarii... Si gestul a fost servit. Aici e vorba totusi de expertii cei mai diabolici in psihologie sociala...

Reactia "euforica" a egiptenilor e un simptom al "betiei" revolutionare - dupa capitalizarea maniei si a urii, urmeaza defularea ei (protestele) incitata de pretextele si "fitilele" aprinse si alimentate cu stiinta (astazi mai ales prin internet), ca apoi sa se ajunga la stadiul "eliberarii", in care - la fel ca in Romania lui decembrie 89 - dictatorul a fugit, a demisionat sau a fost rapus, "sistemul" a fost invins!... si orice alte stereotipuri revolutionare se mai pot vehicula. Ce crunta amagire!

Citeste mai mult pe razbointrucuvant.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 14 Feb, 2011 16:29 Da ,este adevarat , ca in revolta egipteana , ca si in asa zisa REVOLUTIE romana din 1989 au fost folositi cei mai ,,diabolici experti in psihologia sociala,, prin intermediul ARMELOR PSIHOTRONICE si a celor cu MICROUNDE rusesti, nu-i asa ???