Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD umilit de Hrebenciuci

ro

31 Dec, 2009 02:51 2142 Marime text

Spuneam in urma cu putin timp ca in PSD avem nevoie de o perioada de liniste. De o perioada in care sa ne gandim cu totii la reconstructia partidului. Eu, unul, m-am conformat. Dar, in ultimele zile, lucrurile au luat din nou o turnura inacceptabila, care ma obliga sa iau atitudine. Dupa atatia ani in PSD, imi este foarte greu sa accept ca partidul nu are resursele necesare sa participe cu un candidat propriu la alegerile din Colegiul 1 Bucuresti. Suntem anuntati ca noi il sustinem pe candidatul PNL.

Din nou se fac aranjamente politice la masa lui Hrebenciuc in numele partidului. Iar noi suntem pusi in fata faptului implinit si obligati sa acceptam cu umilinta aceste mizerii. Pana cand stimati colegi? Cat de umiliti trebuie sa fim ca sa ajungem la concluzia ca actuala conducere nu mai poate ramane in functie? Ne sunt calcate in picioare identitatea si demnitatea. Intelegerea lui Hrebenciuc pentru sustinerea bunului sau prieten si partener de negocieri Radu Stroe demonstreaza inca o data ca Mircea Geoana conduce partidul dupa interesele hrebenciucilor din jurul sau.

Nu l-am auzit pe Crin Antonescu sa multumeasca pentru acest cadou. Nici nu avea cum. In urma cu vreo 10 zile tocmai a anuntat ca orice intelegere cu PSD s-a incheiat. Si atunci? Conducerea statutara a partidului nu mai are niciun cuvant de spus? Se pare ca nu. Stimati colegi, daca ii lasam pe Geoana si pe hrebenciucii lui sa se joace in continuare cu destinul PSD, n-o sa mai putem sterge de pe noi stampila de "partid pres".

P.S. De ce tace Ion Iliescu ?

Sursa: blog.mmitrea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Buta Dumitru 19 Feb, 2011 11:34 Pentru a scoate ţara din rahat alianţa ar trebui să ia măsurile următoare ca unică soluţie: 1).Soluţionarea dosarelor celor corupţi indiferent de culoare politică. 2). Eliminarea din structurile de conducere ale statului a tuturor alogenilor şi masonilor. 3).Reducerea drastică a funcţionarilor din administraţia statului la toate nivelurile deoarece aceştia generează zi de zi marea birocraţie şi corupţie. 4).Lichidarea pensiilor uriaşe imediat. 5).Înfinţarea de bănci româneşti conduse de români. 6).Distituirea evreului mason Mugur Isărescu din funcţia de guvernator al băncii naţionale şi înlocuirea lui cu un bun român. 7).Scoaterea dela guvernare a U.D.M.R care urmăreşte distrugerea statului român şi segregsrea ţării. 8).În fruntea S.R.I. să se pună un român patriot nu evrei ca până acum. 9).Desfinţarea salariilor dela mai marii conducători ai diferitelor secte religioase care urmăresc ditrugerea creştinismului. 10).Supravegherea de către SRI a informaţiilor date pe posaturile de televiziune care urmăresc dezinformarea populaţiei; cazurile posturilor Antena şi Realitatea deţinute de inamicii poporului român care urmăresc dezmembrarea naţiunii. Vor zice că ne întoarcem la cenzură. Nu oprim otrăvirea poporului român cu planurile duşmanilor noştrii din interior sau exterior. Aceşti nemernici dela Antena şi dela Realitatea în goana lor după bani sunt în stare să ucidă şi pe părinţii lor. Urlă mai tare cu trompeta ca propaganda comunistă antiromânească din anii 1948 -1950. Sunt gras plătiţi să latre la televizor contra românilor. Aceştia sunt trădătorii otrăviţi ai neamului românesc. Evreii cu cetăţenie română au misiuni speciale de distrugerea neamului românesc.
  • Credulitate 31 Dec, 2009 21:20 Voi chiar l-ati crezut pe Antonescu? Pai alaianta PSD-PNL o sa dainuie pana cand cele doua partide se vor uni si oficial, nu numai in cuget si simtire. Sa nu intelegeti cumva ca au bun simt.Ma refer la liderii acestor partide si nu in totalitatea masei lor.