Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu sunt omul scandalurilor

ro

28 Jul, 2011 18:33 1588 Marime text

tv.jpgUneori, am impresia că trăiesc într-un tabloid online. Mă trezesc, din senin, pe prima pagină, care titrează mare: "Scandal în blogosferă!". Mă uit în stânga şi văd înverşunare, mă uit în dreapta şi văd nişte ţâţe umplute cu ură. Mă simt stingher. Apoi, prin nu ştiu ce împrejurare, mă trezesc pe pagina 2, acolo unde nişte bloggeri se ceartă ca orbii din nimic. Mă uit la ei şi mă amuz. Am altceva mai bun de făcut.

Pe măsură ce cad din pagină în pagină, mi-e din ce în ce mai silă: orgolii stupide, cuvinte aruncate degeaba, frustrări inutile. Pe la mijloc, mă loveşte un titlu direct în moalele capului: "Câţi bani câştigi, bloggere, de-ţi permiţi să trăieşti pe picior mare?" M-am uitat bine şi tot 40 am la picior. Când să cred că am scăpat, mă trezesc la finalul tabloidului, la rubrica meteo, unde o piţipoancă semi-goală anunţă "nori negri" în blogosferă. La mine e senin. Pe ultima pagină, dau de o reclamă la alţii ca mine, cărora nu le pasă, şi mă bucur. "Totuşi, de unde au avut bani să plătească o reclamă într-un tabloid? Sigur s-au vândut la RMGC!", urlă cineva din spate. Mă uit la el cu milă şi suflu uşurat: am reuşit să ies din tabloid! Sunt relaxat, blogging-ul nu e cea mai importantă chestie din viaţa mea. E importantă, dar sunt altele mult mai.

Nu te aştepta să mă bag într-un scandal, doar de dragul de a mă băga într-un scandal. Nu te aştepta de la mine să pornesc un scandal. Nu te aştepta să alimentez un scandal. Îţi pierzi timpul. TVdece nu s-a ridicat prin scandal, ci prin muncă. Ceea ce vă dorim şi dumneavoastră.

www.tvdece.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii