Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii confunda Romania bunului-simt cu cea a bunului plac

ro

28 Oct, 2009 00:50 2163 Marime text

image2009.jpg„Vreau să lupt pentru o Românie a competenţei, o Românie a normalităţii, o Românie în care valorile să fie aşezate la locul lor, să existe ordine civilizată şi o şansă pentru fiecare român", declara la Cluj zilele trecute candidatul PNL pentru Preşedinţia României, Crin Antonescu.

„Vă propun să facem împreună încă o revoluţie, de data aceasta una paşnică, să construim o Românie în care clientelele să fie concediate şi elitele să fie aduse acolo unde le este locul", i-a îndemnat liderul liberal pe clujenii din comitetul de susţinere a candidaturii sale la preşedinţie care au venit să-l întâmpine.

Crin Antonescu a spus că pariază pe România Bunului Simţ. „Aceasta este România pentru care merită să ne batem, pe care eu mizez. Şi asta pentru că majoritatea românilor sunt oameni de bun simţ, sunt oameni care vor să fie trataţi cu bun simţ". Uitandu-ma la doamna din imagine, penelista cu acte in regula din 1996, stau si ma intreb daca intr-adevar asta este Romania bunului-simt pe care vrea Antonescu sa o promoveze.

 Sursa: stiri-neconventionale.blogspot.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 03 Nov, 2009 17:36 Guvernul TARICEANU si nu numai ,a PRIVATIZAT securitatea statului roman,prin infiintarea a sute de societati si agentii de PAZA SI GARDA,PAZA SI PROTECTIE MOBILA.Exemplu elocvent: Mentionam ca societatea BIDEPA ALARM este autorizata de INSPECTORATUL GENRERAL AL POLITIEI in conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003 sa presteze tipuri de servicii :paza obiectivelor, bunurilor si valorilor,insotire si transport valori,realizarea,proiectarea,instalarea si exploatarea mijloacelor tehnice anti-efractie,monitorizarea VIDEO SI RADIO,interventie auto rapida in caz de eveniment. Compania BIDEPA ALARM,situata pe locul 1 in Topul National al FIRMELOR Foarte Mari Prestatoare de Servicii Profesionale in anul 1998 (prima intre firmele de profil de paza si SECURITATE),vine in intampinarea dvs.cu o oferta de de sevicii integrate si complexe de paza UMANA SI COMPUTERIZATA ,la standarde occidentale ,dupa cum urmeaza: 1)REALIZAREA DE DISPOZITIVE DE SUPRAVEGHERE ,PROTECTIE SI PAZA atat a bunurilor ,cat si a persoanelor. 2)MONITORIZAREA RADIO reprezinta adaptarea unei centrale pe frecvente RADIO EXCLUSIVE ,care face legatura intre OBIECTIV si DISPECERATUL nostru. Acest tip de serviciu cu care BIDEPA ALARM s-a lansat pe piata din Constanta are 3 mari caracteristici:NOUTATE(nivelul ce se practica in prezent in occident -aparatura este din CANADA,de ultima generatie),UNICITATE (suntem prima societate de profil ce asigura MONITORIZARE RADIO)si OPERATIVITATE MAXIMA( determinata si de rapiditatea SISTEMELOR ELECTRONICE RADIO). Sistemul ELECTRONIC DE MONITORIZARE este in fapt o RETEA DE EMITATORI (individualizati pentru fiecare beneficiar) permanent in comunicatie cu un RECEPTOR SPECIALIZAT ,montat in CENTRUL DE MONITORIZARE.Informatiile din SISTEM sunt VALORIFICATE prin DIRIJAREA echipei de interventie in zona producerii unor evenimente. 3)INTERVENTIA AUTO reprezinta actiunea unui echipaj de 2-3 LUPTATORI dotati cu echipament specific si imbarcati pe autovehicule rapide . 4)PROIECTAREA ,INSTALAREA SI INTRETINEREA SISTEMELOR ELECTRONICE DE PAZA SI SECURITATE in acesta categorie se incadreaza sistemele ANTI-EFRACTIE,sistemele DE CONTRO ACCES,sistemele PROTECTIE PERIMETRALA , sistemele DE TELEVIZIUNE CU CIRCUIT INCHIS,INTERFONIE SI VIDEO-INTERFONIE,etc. Sistemele electonice de protectie si paza sunt de provenienta CANADIANA SI JAPONEZA ,fiind certificate ISO 9001,9002. Director General-BODEANU GHEORGHE S.C.BIDEPA ALARM S.R.L. Sucursala Constanta Tel 0241.542 205 Fax 0241.587 188 Prima firma de DISTRIBUIRE a sistemelor de paza si protectie ,folosite de PARTICULARI si de SECURITATEA STATULUI ROMAN a fost a domnului liberal lunatic FLORIN CALINESCU in 2002.