Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lacul Tabacarie, scos la licitatie

ro

06 Sep, 2010 20:11 7035 Marime text

lacul-tabacarie.jpgAm citit pe mediafax că anumite lacuri din judeţ sunt scoase la licitaţie pentru închiriere. Sunt amintite doar câteva în articol: lacul Techirghiol, balta Mangalia, lacul Tăbăcărie şi porţiuni din Dunăre sau Marea Neagră. Oricine poate participa la licitaţie şi poate închiria un lac sau o porţiune din Dunăre sau Mare.

Pe de o parte este bine pentru că aşa este posibil să avem lacuri ceva mai frumoase şi mai bine puse la punct. Pe de altă parte, pe aceste lacuri, cei care închiriază, pot construi turbine eoliene, pot face ferme de alge şi scoici sau diverse activităţi de agrement.

Din punctul meu de vedere, activităţile de agrement nu ar fi rele, dar să faci cine ştie ce fermă pe lacul Tăbăcărie ? Cel mai important lac din oraş, aflat exact în mijlocul celui mai mare parc din oraş ?? Asta-i stupid. Şi stupid ar fi ca cei care îl închiriază să facă altceva decât activităţi de agrement. Dar, cel mai stupid este că autorităţile lasă acest lac la mâna unei persoane cu mulţi bani (probabil şi multe pile), care poate face ce-i trece prin cap.

S-au gândit oare la persoanele care merg în parc şi stau frumos pe o băncuţă admirând lacul ? S-au gândit oare la baza nautică de unde se iese pe lac cu caiace, canoe etc. ?

Dar na...oare de ce mai sunt eu aşa mirat...

Sursa: www.constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laura 09 Sep, 2010 10:48 Nu exista in Constanta NICI UN AVOCAT care sa ne explice care este calea legala pentru ca noi,constantenii,sa ne putem apara putinele locuri de agrement,singurul parc ce ne mai ofera racoare ....nu putem atitia oameni sa aparam citiva copaci????!!!!!