Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Domnu’ Curca sa va pice sapca in rahat daca mai mintiti

ro

29 Apr, 2010 04:19 4749 Marime text

centura_siguranta.jpgAcest articol îi este dedicat domnului agent de poliţie Curcă Marius, un mincinos notoriu.

Long story short, mi-a făcut poză (cică) domnu’ agent fără centură, în Constanţa, zona gară, bd. 1 Mai. Mi-a scris el acolo ce mi-a scris, nici nu am văzut ce, că nu mi-a dat să semnez, şi apoi mă înştiinţează că o să primesc doar un avertisment prin poştă pentru neutilizarea centurii.

Azi, am fost să ridic o recomandată de la poştă. Habar n-aveam că e cu dedicaţie de la domnu’ agent, că mă grăbeam mai mult. Eu nici măcar nu voiam să o iau de la poştă, că nu aşteptam nimic de la nimeni. Şi??? SURPRIZĂ. Era o AMENDĂ, nu un avertisment, în valoare de 120 lei sau la ofertă, 60 lei dacă ar fi fost plătită în 48 ore de la data primirii recomandatei. Înjur, bozdogăn, mormăi, şi achit amărâta de amendă din ultimii mei bani şi apoi îmi spune un nene de la coadă, prezent acolo pentru acelaşi motiv. “A… păi aşa fac, spun că e un avertisment doar, ca să nu ridici recomandata şi apoi îţi apare la impozit cu sumă întreagă, nu cu jumătate”. A da?! Minunat… Acum cică ar trebui să bat şi bezina până la Poliţia Circulaţiei ca să le dau dovada plăţii, că domnii cu două clase nu ştiu să îşi coordoneze cicârâcurile de calculatoare cu cele ale fiscului. Aşa că aveţi grijă. Eu pun centura acum şi de acasă până la bunică-mea, care stă în cartier, la două străzi mai încolo.

P.S. : Vând detector radar. Ieftin, 50 lei (cu 10 lei mai puţin ca amenda). Care se bagă?

Sursa: roxanacostea.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mitu 30 Apr, 2010 11:46 A mintit-o! Ia saracuta o fire sincera, gingasa si sensibila s-a simtit inselata (iar), de atunci se trezaste noaptea plina de sudori (faiantari, zugravi, etc.), face pipi in pat, ce tragedie! Dar de fapt vrea sa isi vanda detectorul de radar pentru ca nu mai este bun de nimic si putina reclama face bine.
  • Sanda Diacon 29 Apr, 2010 23:51 Daca toti romanii sunt asa oligofreni, isi merita soarta. Bai repetentilor, voi n-ati vazut ce scrie obosita asta in titlu? "Domnu’ Curca sa va pice sapca in rahat daca mai mintiti". Adica nu e vorba ca a fost prinsa si amendata ci ca a fost mintita. Ceea ce va urez si voua.
  • Raluca 29 Apr, 2010 22:30 leonidas, spune drept mama, cate clase ai, "jugnitule" :)))) vezi să nu-ti cada si tie sapca
  • mariana 29 Apr, 2010 22:29 Sunteti penibili si nu ati inteles despre ce este vorba. N-are nimic de-a face cu purtatul centurii, siguranta in trafic si alte cele. E problema fetei daca vrea sau nu sa poarte centura de siguranta. E viata ei. Problema este ca politistul a mintit-o. Sa va minta si pe voi data viitoare organu sa vedeti cum va dati cu curu de pamant. In fine, pana la urma cine e politistul dintre cei de mai jos?
  • Ely 29 Apr, 2010 21:32 Ar trebui sa te dea in judecata, dar cred ca omul e satul de prostii frustrati pe care ii amendeaza toata ziua! Pentru o amarata de amenda faci atata caz, esti penibila pe bune. ;)
  • leonidas 29 Apr, 2010 20:57 asa si? daca veneam eu cu masina din spate si te pocneam din neatentie, dadeai cu capul de volan, se deschidea airbagul si ajungeai in spital, sau, Doamne fereste, mureai, nu ma bagai pe mine la nelel ca nu porti centura? amenda e absolut meritata si nu trebuie sa jugnesti un om care isi facea doar treaba... rusine.
  • Alina F. 29 Apr, 2010 17:23 Si eu am patit acelas lucru, m-am suparat pe moment, dar acum port centura tot timpul. Deci adevarul este ca omul si-a atins scopu: sa purtam centura! Probabi ca la tine este cu totul altul motivul pentru care il urasti atit pe politist (poate a avut o aventura cu tine si ti-a dat papucii) Viata merge inainte, nu mai fii ranchiunoasa.
  • tudor 29 Apr, 2010 12:27 Cine este si distrusa asta careia ii promovati blogul?
  • Unul patit 29 Apr, 2010 11:24 Draga Roxana, asa am patit si eu in data de 27.04.2010 ! Diferenta dintre noi este ca eu nu am aceleasi posibilitati ca tine , sa-mi folosesc locul de munca pentru a spune lumii intregi ca nu am purtat centrura . Dar m-am invatat minte, chiar daca am folosit niste expresii care nu pot fi scrise aici . Diferenta e ca m-a amendat Sorinel ! Asta e !