Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bere albă, meci Steaua, şcoală şoferi

ro

28 Aug, 2011 17:00 1466 Marime text

Beau bere alba cica. Noul Bergenbier, nefiltrat din grau. Gust autentic. Ingrediente: apa, malt din grau, malai, hamei, coriandru, agent de ingrosare pectina?, drojdie. Nu imi place. Bine ca mai am o Timisoreana pe aici. As fi preferat un Stejar dar n-avea.

Am bere, am seminte si din coincidenta e si meci la tv. Saptamana trecuta am prins meciul cu Steaua si Ţîsskîcacîţţţ...Sofia. Din greseala am dat pe nu stiu ce post - pro tv parca - si tocmai incepuse meciul. Am ramas sa ma uit si chiar mi-a placut, a fost foarte tare. Cred ca o sa fie si meciul din seara asta foarte tare de asemenea, o sa se lase cu artificii, sticle si brichete aruncate pe stadion probabil.

Scoala de soferi e absenta aproape pana acum, astept sa conduc cred. Nici eu nu stiu. Am facut teste ieri intr-un programel si pe toate le picam. M-am suparat si am facut 21 de puncte la unu, dar tot am picat. Trebuie sa mai exersez. BA! MA ENERVEAZA! Ca intrebarile care sunt gresite sunt STUPID DE EVIDENTE. Dar alea care sunt corecte sunt HOATZE si mai sunt si DOUA uneori. PLM, mie mi se par plauzibile unele chestii deci as fi tentat sa aleg 2 raspunsuri. Dar nu, pic. Pai plm, mai bine da-mi doar o varianta de raspuns si nu ma mai freca la menta! Cica e o masina gri parcata ca vaca pe drum si tu ca boul depasesti linia continua ca sa depasesti masina gri. Cine a gresit? Pai tehnic, AMANDOI am gresit, dar nuuuu, masina gri a gresit si atat. Mai da-o dracu de treaba! Oricum, la cati idioti si tampiti si dobitoci si tarani si badarani sunt in trafic, ma gandesc ca poate am si eu sanse la un permis.

In rest, totul bine si frumos. Azi am ras la munca mult si bine, ba imitatii, ba amintiri din nu stiu ce momente penibile, a fost activitate azi nu gluma. Ma bucur ca pe Maxi Taxi mai dispar turistii. Intr-o zi, acum o saptamana, ma duceam spre casa si era full si mirosea si a pepene galben iar geamurile erau inchise. Nasol. De-abia astept sa fiu sofer!

http://joienegru.blogspot.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii