Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

23 iunie-File din istoria Dobrogei 70 de ani de la contraatacul lui Horia Agarici împotriva unei escadrile sovietice de bombardiere care se năpustise asupra Constanţei (audio + video)

ro

23 Jun, 2011 02:49 7226 Marime text
23 iunie file din istoria dobrogei 70 de ani de la contraatacul lui horia agarici impotriva unei escadrile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iuri Blioju 01 Apr, 2013 18:38 Eu am 52 de ani , am auzit de acest viteaz pilot de la socrul meu din Medgidia, Marin Alexandru fost maistru la IMUM Medgidiala sectia de vapsitorie , acum decedat.Eu sunt din Barlad, am avut rude la aviatia militara, ex .Grigore Nanu si altii , toti il dadeaua exemplu pe acest brav barbat al Romaniei.Ar trebuie ridicata o statuie in memoria acestui mare aviator roman, si ar mai trebui cartiile de istoria Romaniei sa nu omita pe nici unul din vitejii Romaniei.Eu am steagul pus pe bloc in Tomis Nord , Tulcea cu Tomis-Suceava. dumnezue sa-l odihneasca pe agarici si pe toti vitejii care au luptat pentru Romania. Sprijiniti oamenii de valoare ai Romaniei si ideiile liberale. Ar trebui sa spuna si despre monarhia Romaniei ,mai multe, fiindca , se pare ca monarhia a facut Romania Mare , trupele romanesti au ajuns pina la Budapesta, sa se faca emisiuni la TV sa stie tot poporul adevarata istorie a Romanilor, cu bune si cu rele. Desteapatate Romane, din somnul cel de moarte..
  • olimpia agarici 24 Jun, 2011 21:08 Draga mea Rodica,sant Olimpia,matusa ta si nora celui ce a fost marele erou HORIA AGARICI,imi pare rau sa te dezamagesc dar e chiar vocea bunicului tau,poate ca erai prea mica atunci cand il ascultai tu...cam cati ani aveai in 1982 cand a murit?Poate ca nu s ar fi exprimat nicioadata incorect dar gabdeste te ca era sub presiunea unui interviu si se intampla in cazul acesta sa nu ti prea gasesti cuvintele...nu contest ca era un om de o cultura zdrobitoare si ca rar se va mai naste un asemenea om,dar eu am stat de multe ori de vorba impreuna si pot sa spun ca Dani a dat drumul la inregistrare si eu am recunoscut vocea fara sa sa mi spuna ceva,m am cutremurat si l am intrebat ce i asta?de unde vine vocea socrului meu?imi pare rau sa te contrazic scumpa mea Rodica dar asa stau lucrurile.
  • Rodica 24 Jun, 2011 20:38 Buna ziua, sunt Rodica Agarici, am ascultat aceasta inregistrare dar aceasta voce "NU ESTE A BUNICULUI MEU" cine a permis acest lucru sa spuna ca acesta voce este a lui tataia? Eu i-mi amintesc cum vorbea el, ma tinea mereu pe genunchi cand scria la masina de scris poeziile lui! El nu ar fi gresit nici o expresie, vazut ca stia 4 limbi......nu ar fi spus niciodata "cum se spune mai corect!?" Va rog, nu scrieti si nu bagati interviuri false............... El era prea cinstit si nu ar fi acceptat niciodata asa ceva! Era foarte bun........