Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradinita Constanta - Cambridge School – Constanta Branch

ro

17 Jan, 2011 20:27 2589 Marime text
cambridge.jpgAleea Capidava nr. 3
Constanţa
0241/647745,0241552214
"Cambridge School - Educational Center" Constanta este o unitatea de invatamant autorizata, prin OM al MECT nr 5435/ 23.09.2008, pentru nivelurile de invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal. Predarea este in limba engleza pentru toate disciplinele si nivelurile urmarind programele scolare in vigoare si modelul SABIS.

Gradinita Cambridge isi propune, in primul rand, sa-i pregateasca pe copii pentru scoala, oferind, ca alternativa mediului familial, un mediu scolar (nu mai putin familial), unde sunt deprinsi, pe parcursul unui proces complex si riguros etapizat, cu o serie de activitati cu grade diferite de dificultate, avand ca finalitate crearea de deprinderi si priceperi, descoperirea si cultivarea anumitor aptitudini, talente si vocatii.

In Cambridge School sunt promovate dezvoltarea libera, individualizata si armonioasa a copilului prin stabilirea ritmului propriu de dezvoltare si manifestare,bazandu-se pe nevoile si necesitatile acestuia.
"Cambridge School-Educational Center" Constanta este recunoscuta de Universitatea Cambridge Anglia ca si "Cambridge School Constanta" fiind centrul de testare RO 014. Acest lucru ofera excelente oportunitati elevilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani de a obtine Certificatul International Cambridge la toate disciplinele: engleza, matematica, biologie, fizica, chimie, business, economie, TIC, care permite accesul la oricare universitate din lume.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii