Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:00 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradinita Constanta - Sfintii Martiri Brancoveni

ro

17 Jan, 2011 19:46 1042 Marime text

sfintii.jpgStr. Poporului, nr. 82
Constanţa
0760277752; 0726309556; fax 0241 665354
Reper: zona Casa de Cultura, Constanţa

Gradinita "Sfintii Martiri Brancoveni", proiect al Fundatiei „Sfintii Martiri Brancoveni", doreste sa ofere copiilor o educatie crestina de calitate, in care se impleteste armonios deprinderea aptitudinilor intelectuale si practice cu formarea caracterului.

Programul de studiu
va respecta intocmai programa aprobata de Ministerul Educatiei si Cercetarii, completand-o cu activitati educative cu specific crestin.

Specificul gradinitei noastre intre alte unitati de invatamant private este dat de perspectiva generala a pedagogiei crestin-ortodoxe asupra educatiei, precum si de valorificarea traditiilor culturale romanesti in continuturile invatamantului. Consideram ca o educatie de calitate nu poate face abstractie de dimensiunile sufletesti profunde.

Acest specific se va materializa intr-o sustinuta activitate educationala, care va insoti firesc demersul instructiv, avand ca scop formarea caracterelor copiilor.
Uniforma gradinitei - va fi un element definitoriu si distinctiv, cu valoare educativa si practica in sprijinul scopurilor urmarite. Supravegherea copiilor este asigurata pe intreg parcursul zilei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii