Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradinita Constanta - Champions

ro

17 Jan, 2011 19:51 1412 Marime text
gradinita.jpgStr. Prelungirea Ion Roata nr. 36 B
Constanţa
0721.71.34.26
Gradinita Champions a fost infiintata in anul 2008. Obiectivul nostru, inca de la inceput, a fost si este acela de a evolua permanent, noi ca si instituie, odata cu prescolarii si familiile acestora.

Suntem convinsi ca incurajarea, si nu constrangerea, dau curaj si pofta de a cunoaste, punem mare pret pe socializare si respect pentru ca stim ca doar asa vor invata cei mici sa fie niste adulti activi, implicati si de succes in activitatile viitoare. La gradinita Champions, preferam ca la sfarsitul zilei sa avem o clasa cu pete de acuarele pe pereti si lipici pe mese, pentru ca astfel suntem siguri ca avem niste copii activi care au invatat si s-au distrat de minune in acelasi timp. Invatam prin joaca, atentie si multa practica, ne responsabilizam prin sarcini si evoluam atat intelectual cat si comportamental, incercand (si reusind) sa inlocuim deprinderile negative cu unele noi - pozitive.

Pana la varsta de 7 ani, copilul isi definitiveaza aproape complet comportamentul si personalitatea viitoare, tocmai de aceea, in colaborare cu parintii, vom incerca permanent sa sustinem si sa incurajam dezvoltarea armonioasa a micilor prescolari - viitori campioni!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii