Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradinita Constanta - Centrul Educational FasTracKids

ro

17 Jan, 2011 20:23 1666 Marime text

08_mic.jpgStr. Siretului nr 63
Constanţa
0241/691050 ; 0722 691096
Reper: liceul Pedagogic

Centrul Educational FasTracKids, autorizat de Ministerul Educatiei, isi desfãsoarã activitatea intr-un mediu primitor, sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, multã rabdare si dedicatie din partea educatoarelor. Centrul este dotat cu mobilier si dispozitive de joaca speciale pentru copii, beneficiind de o curte frumos amenajatã si spatiu de joacã.

Credinta noastra este ca fiecare copil vine inzestrat cu un dar deosebit, sensul vietii sale fiind descoperirea si implinirea acestui dar. In acest sens, promovãm in cadrul grãdinitei noastre gifted education - un sistem de educatie unic, prin pachete individualizate pentru fiecare copil.

Misiunea si obiectivele noastre vor fi atinse cu ajutorul unui plan de invatamant diversificat, care porneste de la recomandãrile Ministerului Educatiei si Cercetãrii, dar pune un accent deosebit pe dezvoltarea increderii in sine, empatiei, creativitatii, constiintei si conduitei morale si umaniste, proactivitãtii, raportãrii corecte la societate si mediul inconjurãtor, precum si pe dezvoltarea talentelor si abilitãtilor unice ale fiecãrui copil si a capacitãtii de a fi autentic fericit in viatã.

Centrul Educational FasTracKids ofera posibilitatea copiilor de a beneficia de servicii educationale de calitate specifice unei gradinite dar si de activitati de tip after-school si cursuri pentru dezvoltarea anumitor abilitati.

Prin pachete educationale individualizate ne propunem sa dezvoltam: abilitati privind: Comunicarea, Pastrarea si dezvoltarea sanatatii fizice si psihice, Organizarea casei, Folosirea eficienta a timpului si banilor, Integrarea in societate, Protejarea mediului.

Programul centrului este de la 8:00 - 13:00 cu posibilitatea prelungirii cu program after-school 13-18.

Taxa de scolarizare, include rechizitele, consumabilele, gustarea si toate activitatile din intervalul 8-13. Pentru programul after-school taxa este de 100 RON.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii