Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima ediţie a "Cupei Mangaliei" la fotbal de sală

ro

22 Apr, 2012 21:36 1240 Marime text

Organizaţia „Tinerii pentru Viitorul Mangaliei" organizează, în perioada 21 aprilie-3 iunie, "Cupa Mangaliei" la fotbal de sală, eveniment derulat sub patronajul deputatului Zanfir Iorguş. Înscrierile echipelor si primele meciuri au avut loc sâmbătă, 21 aprile, la sala de sport a Liceului Teoretic "Callatis".

La start s-au înscris 16 echipe de tineri, dar şi de adulţi din localitate. Meciurile vor avea loc la sfârşit de săptămână, sâmbăta şi duminica, între orele 17.00 şi 19.00. Finalele meciurilor sunt programate duminică, 3 iunie, începând cu orele 12.30. Competiţia este dotată cu premii substanţiale şi cupe.

O altă acţiune derulată de "Tinerii pentru Viitorul Mangaliei" este aceea a „serilor de karaoke", ce vor avea loc în fiecare zi de miercuri, începând cu orele 21.00. Acestea se vor desfăşura în Discoteca "Why Not" din staţiunea Neptun, fiind deschise tuturor tinerilor în mod gratuit.

Deputatul Zanfir Iorguş afirmă că, astfel de evenimente organizate de tinerii din Mangalia sunt binevenite. "Îmi doresc ca, aşa cum Festivalul Callatis a devenit un brand al Mangaliei, recunoscut la nivel internaţional, să vorbim şi în cazul Cupei Mangaliei la fotbal de sală, în doi-trei ani, despre o competiţie organizată la nivelul întregii ţări şi chiar peste hotare. Tinerii trebuie încurajaţi să îşi manifeste ideile, să fie implicaţi activ în viaţa socială, culturală şi sportivă a Mangaliei. Atât în calitate de primar, cât şi ca deputat, am susţinut întotdeauna astfel de activităţi organizate cu şi pentru tineri".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii