Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constructii, Automotive, Industrie Eficienta energetica aproape de perfectiune

ro

20 Jun, 2009 03:23 1661 Marime text

rehau_baner_mare.jpgPrin complexitatea sa unica a programelor, REHAU este in Europa un ofertant de varf in domeniul solutiilor bazate pe polimeri din domeniul instalatiilor pentru constructii. Ca partener experimentat am conceput solutii pentru constructii eficiente energetic si ecologice. Profitati de acest lucru si faceti cu ajutorul sistemelor noastre un pas catre viitor ! REHAU va ofera solutii complete si eficiente cu ajutorul carora va puteti pune in practica ideile.

In Romania, REHAU si-a facut simtita prezenta pe piata de profil inca din anul 1996. In regiunea de Sud-Est a Europei, REHAU este reprezentata cu succes de peste 10 ani  cu peste 1.700 de colaboratori, in mai mult de 28 de locatii raspandite in 19 tari.

Scurt portret REHAU

Istoric
In 1948 la Rehau in regiunea Oberfranken; materialele traditionale sunt inlocuite de materii pe baza de polimeri; primele produse: rame pentru industria incaltamintei, furtunuri si componente pentru industria automobilelor.
In 1956 se fondeaza prima filiala din strainatate in Austria.
In 1996 centrul administrativ pentru Europa de Sud-Est isi are sediul in Austria, la Gutramsdorf, langa Viena.
In 2000, fondatorul companiei Helmut Wagner preda conducerea fiilor sai, Jobst Wagner devine presedinte al Supervisory Board, Dr. Veit Wagner devine vicepresedinte.

Dezvoltare
REHAU are mai intai succes in Germania si in tarile invecinate din Vest. Prima filiala din strainatate este fondata in Austria. Apoi urmeaza o extindere in intreaga Europa precum si spre America de Nord, Asia si Australia. Astazi REHAU are reprezentante in peste 50 de tari din intreaga lume.

Perspective de Viitor
Si in viitor REHAU doreste sa ramana independent si sa-si propuna obiective pe termen lung si mediu, in loc sa puna pe primul plan castigul pe termen scurt. Conducerea companiei se orienteaza spre o crestere economica stabila si isi concentreaza activitatile spre ramurile de activitate si regiunile care promit potentiale pe termen lung.

Domenii de afaceri

Constructii
Arhitecti, proiectanti, investitori si comercianti, utilizatori si beneficiari profita de solutiile complexe de sisteme pentru domeniul constructiilor. Datorita varietatii unice de programe suntem lideri in Europa in domeniul solutiilor pe baza de polimeri pentru sisteme de ferestre si fatade, tehnica cladirilor precum si pentru sisteme de conducte pentru constructiile subterane. Bazele succesului nostru sunt reprezentate de programele pentru sistemele de ferestre si fatade, tehnica cladirilor, de la sistemele de incalzire si retele de apa, pana la sisteme de instalatii elctrice, sisteme de alimentare si drenaj, sisteme de infrastructura si suprastructura pentru drumuri, sisteme pentru tehnica mediului si statii de epurare a apelor uzate.

Pentru toate sferele de activitate cuprinse in domeniul constructiilor (domeniul ferestrelor si fatadelor, tehnica instalatiilor si a ingineriei civile si infrastructurii), REHAU a dezvoltat o oferta cuprinzatoare de sisteme complete care reduc efectiv pierderile de energie si o utilizeaza optim pe cea existenta. Solutiile inovatoare ofera utilizatorilor posibilitati garantate de economisire, protejeaza atat resursele cat si mediul ambiant, asigurand totodata alimentarea suficienta cu energie pentru viitoarele generatii.

Industrie
In domeniul industrial REHAU s-a impus ca sursa de idei inovatoare si furnizor de incredere pentru sisteme si produse in serie destinate diferitelor aplicatii. Noi oferim vaste pachete de servicii de la domenii ca industria mobilei si a aparatelor casnice si pana la domeniul aerospatial.

Automobile


In calitate de partener inovator de dezvoltare REHAU sprijina aspiratiile industriei automobilelor de a-si imbunatati sistematic designul, comfortul si siguranta. Fie ca este vorba de componente exterioare precum bare de protectie sau aripi, module inteligente din domeniul conducerii apei si aerului destinate instalatiilor de climatizare si curatare a parbrizului sau de sisteme de etansare termoplastice - REHAU este o marca de prestigiu prezenta in fiecare al treilea vehicul fabricat in Europa si in aproape toate marcile de automobile din clasa superioara.

Birou Bucuresti
Sos. de Centura 14-16,
RO 77180 Tunari/Ilfov
Tel: 021-266.51.80
Fax: 021-266.51.81
Email: Bucuresti@REHAU.com 

Birou Cluj-Napoca
Str. Libertatii nr. 17,
RO 407035, Apahida/Cluj
Tel: 0264-41.52.11
Fax.: 0264-41.52.13
Email: Clujnapoca@REHAU.com

Birou Bacau
Str. Izvoare, nr. 52
RO 600170 Bacau
Tel: 0234 - 512 343
Fax: 0234 -516 382

www.REHAU.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii