Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul La Scoica Land va pregateste noi surprize pentru sezonul estival 2010 (galerie foto)

ro

29 Mar, 2010 06:21 6227 Marime text

oct_2009_1048.jpgComplexul La Scoica Land vă pregăteşte noi surprize pentru sezonul estival 2010. Pentru că îşi propune să devină cea mai bună locaţie de pe litoralul românesc , parcul de distracţie şi relaxare La Scoica Land şi-a perfecţionat baza nautică pentru a putea fi practicate toate sporturile de apă: jet-sky, kaiac, hidrobiciclete şi tot felul de water toys, iar pentru prima dată în România la Scoica Land se va putea practica sportul cu "water air chair". Pe lângă toate aceste sporturi, momentele de relaxare pot fi petrecute în baldachinele poziţionate pe plaja din imediata apropiere a hotelului.

Hotelul, ridicat şi dotat la standarde occidentale , şi-a deschis şi cel de-al doilea corp, astfel că dispune de 46 de camere însumând în total 104 locuri: camere duble, cu jacuzzi, apartamente şi jacuzzi nupţial, disponibile pe tot parcursul anului.

Pentru cei ce doresc să ia masa în aer liber într-o atmosferă relaxată, restaurantul cu terasă pe malul lacului Siutghiol vă invită să gustaţi specialităţile casei, salată de scoici şi diverse preparate din fructe de mare şi peşte. Terasa şi restaurantul vor fi dotate cu LCD-uri şi videoproiectoare pentru ca atmosfera Campionatului European de Fotbal să poată fi trăită din plin la Scoica Land.

Pe malul lacului Siutghiol, alături de hotel şi restaurant, se află Ballroom-ul Scoica Land. Cu o capacitate de 1000 de locuri, Ballroom-ul este locaţia ideală pentru organizarea de mese festive, nunţi, botezuri, întâlniri de afaceri, conferinţe, revelion, prezentări de modă, spectacole. Dacă doriţi să vă transformaţi nunta într-un moment inedit alegeţi să organizaţi cununia civilă sau religioasă pe pontonul de pe malul lacului şi veţi avea parte de o ambianţă şi o privelişte de neuitat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dana 25 Apr, 2010 11:09 Intradevar,vara,comanda se ia dupa o ora si mai dureaza o ora sa vina mancarea.
  • olivia 20 Apr, 2010 12:39 am fost vara trecuta, dar cu siguranta nu voi mai reveni in acea locatie, dupa ce ne-a luat comnanda la insistentele noastre dupa 2 ore si 30 minute a inceput sa ne aduca comanda,iar cand am cerut desertul am avut surpriza sa ne spuna ca noi nu am comandat desert. PRECIZEZ: CA NICI NU ERA AGLOMERAT, SI MAI AVEAM SI UN COPIL DE 1 AN CU NOI, CARE A MANCAT TOATE MURATURILE PANA NE-A ADUS COMANDA. ASA VREM NOI SA FACEM TURISM IN ROMANIA? RUSINE.