Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente de panică în Galați Trei incendii provocate intenționat în trei cartiere. Locatari evacuați, mașini și garaje avariate (video)

ro

06 Mar, 2021 13:46 2265 Marime text
  • Trei incendii au izbucnit aproape concomitent în trei cartiere din oraș, toate fiind provocate intenționat.
  • În toate cele trei cazuri, Poliția face cercetări pentru distrugere și pentru a-i identifica pe autorii incendierilor intenționate.
Noaptea trecută în jurul orei 22.30, trei incendii au izbucnit aproape concomitent în trei cartiere din oraș, toate fiind provocate intenționat.

Primul incendiu a fost în Micro 21, la blocul J6 (foto). La fața locului au intervenit 3 echipaje de la ISU și o ambulanță  SMURD, 24 de locatari s-au autoevacuat, iar alți 4 au fost evacuați de pompieri, după de la ce ușa unui apartament parter a fost incendiată de persoane necunoscute.

Focul s-a extins și la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului și mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros și înecăcios.

O persoană a suferit arsuri ușoare la mâini, în încercarea de a stinge focul, iar alte patru, printre care și doi copii, au suferit atacuri de panică și intoxicații ușoare cu fum.

Incendiul  a fost stins rapid, cauza probabilă a declanșării incendiului acțiune intenționată .

Al doilea incendiu s-a produs la blocul T 10 de pe strada Drumul Viilor, unde o altă ușă de apartament la etajul 1 al blocului a fost incendiată, se pare tot intenționat. Focul a fost stins rapid și nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale însemnate.

Al treilea incendiu a fost semnalat în Micro 17, la tomberoane de gunoi, focul fiind pus tot intenționat, incendiul a fost stins rapid fără a fi înregistrate pagube inseminate, in apropiere fiind garaje și autoturisme parcate .

În toate cele trei cazuri, Poliția face cercetări pentru distrugere și pentru a-i identifica pe autorii incendierilor intenționate.


Sursa foto-video: ISU Galați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii