Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Un tânăr de 18 ani din Murfatlar a fost arestat preventiv după ce a furat bani și un telefon mobil din locuința unei femei

ro

25 Feb, 2022 18:24 1399 Marime text


Ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea faptei anunță vineri, 25 februarie, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. 
 
Astfel, la data de 14 februarie a.c, persoana în cauză ar fi pătruns în locuința unei femei, din orașul Murfatlar, și ar fi sustras un telefon mobil și bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 700 de lei.
 
Potrivit sursei citate, la data de 23 februarie a.c., polițiștii constănțeni au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Cobadin, în urma cărora au fost găsite și ridicate bunuri cu valoare probatorie.
 
Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

foto cu rol ilustrativ: DGPMB 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii