Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de cinci ani, lovit de masina

ro

30 Sep, 2009 02:04 1005 Marime text

Un copil de cinci ani, lăsat nesupravegheat pe stradă, a ajuns sub roţile unei maşini. Băieţelul este internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu piciorul rupt.

Poliţiştii de la Rutieră spun că accidentul s-a produs pe strada Sabinelor. Marian Cojocaru, în vârstă de 30 de ani, din Constanţa, este cel care a avut ghinionul să dea peste minorul Ercan Ibram. Şoferul se afla la volanul unei Skode, înmatriculată CT 12 MRN, şi circula dinspre strada Bucureşti către I.G.Duca. Impactul s-a produs în dreptul imobilului cu numărul 37, când băieţelul a sărit, efectiv, în faţa maşinii. Conducătorul auto l-a văzut în ultimul moment şi nu l-a mai putut evita. Băieţelul a fost transportat cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean la Urgenţă.

Medicii l-au investigat şi au stabilit că a suferit un traumatism forte la gamba stângă, pentru care necesită internarea. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei şi traversării străzii prin loc nepermis şi fără asigurare prealabilă. Ancheta rămâne deschisă, iar şoferul implicat în accidentul de circulaţie este cercetat penal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii