Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în lanţ pe bulevardul Lăpuşneanu Cinci maşini distruse din cauza unui taximetrist (Galerie foto)

ro

16 Oct, 2012 01:00 2495 Marime text
accidentlant.jpgCinci maşini au fost implicate ieri seară într-un accident produs la intersecţia dintre strada Nicolae Iorga şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în faţa Grupului Şcolar de Electrotehnică şi Telecomunicaţii.

În accident au fost implicate două taxiuri, un autoturism marca Mercedes, model A Class şi un autoturism de teren, marca Hyundai, model Tucson. Din spusele martorilor, unul dintre taximetrişti ar fi intrat în intersecţie ignorând semnul de circulaţie „Stop", după care a acroşat Mercedesul, care în urma coliziunii a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu celălalt taxi.

În urma impactului dintre cele două maşini, Mercedesul a ricoşat într-o Toyota parcată regulamentar, iar taxiul s-a lovit de jeep. Femeia care se afla la volanul Mercedesului a fost rănită de air-bag, care i-a produs o arsură în zona mâinii, ea fiind transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute, coloanele de maşini ajungând la o lungime de 250 de metri, atât pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, cât şi pe strada Nicolae Iorga.

În continuare, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa desfăşoară cercetări specifice pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au dus la producerea accidentului în lanţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii