Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Atelierele bibliotecarilor”, un nou proiect al Bibliotecii Județene Constanța

ro

18 Feb, 2022 16:54 3091 Marime text
Biblioteca Județeană Constanța a demarat un proiect inedit, care se va desfășura pe parcursul mai multor luni. Este vorba despre o serie de ateliere, „Atelierele bibliotecarilor”, coordonate și prezentate de bibliotecarul Dana Mocanu, de la Secția „Împrumut adulți” a Bibliotecii Județene.

Scopul atelierelor este de a prezenta hobby-urile unora dintre bibliotecari, astfel încât ele să devină motiv de inspirație pentru ceilalți.

Deși ne aflăm în bibliotecă și suntem înconjurați de cărți, atelierele nu au nimic de-a face nici cu cărțile, nici cu lectura, ci doar cu bibliotecarii și cu abilitățile creative ale acestora. (...) Vom avea ateliere de încondeiat ouă, de goblen, ateliere de pictură, de croit și decorat ii etc.”, transmite Biblioteca Județeană Constanța.

Și, pentru că luna martie este atât de aproape, primul atelier a fost dedicat mărțișoarelor și poartă titlul sugestiv: „Mărțișoare și nu numai”. Primul invitat al seriei de ateliere a fost Raluca Ivan, bibliotecar la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii