Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul de Artă Populară Constanța se pregătește de Mărțișor. Când are loc a 19-a ediție a târgului

ro

26 Jan, 2024 12:28 1022 Marime text
Foto: Facebook Muzeul de Artă Populară Constanța

Muzeul de Artă Populară va organiza, în perioada 26 februarie – 1 martie 2024, a XIX-a ediție a Târgului de Mărțișoare, care se va desfășura pe platoul din fața muzeului.
 
„Condiţii de participare: se acceptă doar creaţii originale, mărţişoare lucrate manual (modelate, pictate, pirogravate, cusute, brodate sau tricotate etc.), realizate din materiale diverse (lemn, fibre şi ţesături textile, ceramică, hârtie, mărgele, scoici, plante uscate, sticlă etc.).
 
Deoarece Târgul îşi propune să promoveze tradiţia purtării mărţişorului ca simbol al primăverii şi amuletă aducătoare de noroc, organizatorii îşi rezervă dreptul de a respinge obiectele care se îndepărtează de ideea de „mărţişor”, apropiindu-se mai mult de cea de „cadou handmade”, acest fapt fiind valabil atât la selecţia pentru înscriere, cât şi pe durata desfăşurării evenimentului. Nu sunt acceptate brățări, inele, cercei, coliere sau alte podoabe și decorațiuni.
 
Încălcarea Regulamentului de participare atrage după sine eliminarea de la Târg.
 
Taxa de participare la eveniment este de 100 lei, pentru toate zilele de târg.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi la muzeu de luni până vineri, în intervalul orar 10-15, pentru selecţia mărţişoarelor şi înscrierea în vederea participării.
 
Pentru informații suplimentare, puteți suna la nr. de telefon 0241/ 61.61.33”, menționează Muzeul de Artă Populară Constanța în postarea de pe Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii