Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta contra coronavirusului Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a inițiat campania de donații „Solidaritate sportivă Cumpăna“

ro

24 Mar, 2020 00:00 2755 Marime text

Lupta împotriva virusului Covid-19 este sprijinită și în localitatea constănțeană Cumpăna, unde s-a implicat și Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, care a inițiat o campanie de donații.

„Fii solidar, contribuie și tu la sănătatea semenilor noștri! Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a inițiat campania de donații «Solidaritate sportivă Cumpăna». Fii alături de fiecare cetățean al comunei și donează din puținul tău pentru achiziția de materiale de protecție și soluții dezinfectante pentru medici și asistenți, dar și pentru orice alte nevoi vor apărea în lupta cu virusul Covid-19“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

Campania se derulează sub sloganul „Solidaritate sportivă, Cumpăna unită“, iar cei care au posibilitatea sunt invitați să doneze în contul RO13RNCB0296166762230001, deschis la BCR Constanța.

„La inițiativa unor foști internaționali (acum antrenori ai clubului, CS Victoria Cumpăna a inițiat contul solidarității sportive și al cumpănenilor, în vederea luptei contra cornavirusului. În măsura posibilităților, vă rugăm să vă alăturați acestei campanii, pentru sănătatea copiilor noștri și a semenilor noștri. Iubirea între oameni înseamnă vindecare“, a declarat Elena Frîncu, președintele Consiliului Director al CS Victoria Cumpăna și cetățean de onoare al comunei.

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)


Citește și:

CS Victoria Cumpăna. Constantin Gache, în staff-ul tehnic al secției de fotbal „Am venit cu mare drag. Îmi doresc să cresc oameni adevărați“ (galerie foto)

Şi-au încrucişat săbiile pentru titlul de Campion Judeţean Tinerii scrimeri ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, pe podium


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii