Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-au încrucişat săbiile pentru titlul de Campion Judeţean Tinerii scrimeri ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, pe podium

ro

15 Nov, 2019 00:00 2161 Marime text
Tinerii muschetari ai secţiei de scrimă a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, alături de adversarii de la cluburile din Constanţa, şi-au încrucişat săbiile în disputa pentru titlul de Campion Judeţean, care a avut loc în data de 9.11.2019
 
Competiţia s-a desfăşurat în sala de scrimă a Clubului Farul, într-o atmosferă extraordinară, unde ambiţiile de a câştiga au atins cote maxime, emoţiile fiind simţite cu intensitatea specifică luptei pe planşa de scrima şi de părinţii, şi de susţinătorii concurenţilor.
 
După asalturi disputate, tuse şi întoarceri de situaţii spectaculoase, muschetarii au obţinut următoarele rezultate: locul 1 şi titlul de Campion Judeţean la categoria Copii I prin Sara Orban, aceasta impunându-se în final cu 10:9, locul 2 - Trască Ionuţ, locul 3 - Adam Mădălina, locul 3 - Popa Flavius, după o grupă in care a fost lider şi în clasamentul eliminatoriu a pornit de pe locul 1, locul 6 - Taran Valentin, aflat la prima sa participare într-o competiţie oficială.
 
La Categoria copii II, Taran Adriana a pierdut titlul la diferenţă de o tuşă (7:8) în faţa adversarului de la A.C.S. Astiana Constanţa, locul 3 - Catană Darius; locul 5 - Orban Daria.
 
La categoria Copii III (8 – 9 ani), ocupanta locului 8 de la Campionatul Naţional de scrimă - Chiriţă Violeta, obţine locul 3, iar locul 3 - Cimpoiaşu David.
 
„Mulţumim organizatorilor DJST Constanţa, Asociaţiei Judeţene de Scrima Constanţa şi Clubului Sportiv Farul Constanţa pentru sprijinul acordat în organizarea competiţie, mulţumim comisiei de arbitraj şi arbitrilor: Viorel Zvancu, Kortyan Cosmin şi Ștefănescu Sorin care au asigurat un climat deosebit, o conduită profesionistă în luarea deciziilor şi acordarea tuselor. Mulţumim conducerii clubului pentru implicare şi sprijin, dar şi Primăriei comunei Cumpăna reprezentată prin primarul ec. Mariana Gaju. Și, nu în ultimul rând, mulţumim părinţilor care ne-au susţinut permanent, cu mult entuziasm. Sperăm ca evoluţia muschetarilor să fi răsplătit toate eforturile şi să-i fi încântat pe toţi cei implicaţi. Până data viitoare, băgăm săbiile în teacă ne pregătim pentru următoarea provocare“, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna.
 
Citeşte şi:
 
Isabela Marin, de la CS Victoria Cumpăna, vicecampioană naţională la lupte (galerie foto)

Gimnastică ritmică. Sub zodia graţiei şi a eleganţei Sportivele de la Victoria Cumpăna au cucerit zece medalii la „Arad Trophy“ (galerie foto)

Semifinalele şi finalele fazelor judeţene de la Memorialele „Gheorghe Ola“ şi „Gheorghe Ene“ se dispută vineri, la Cumpăna (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii