Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia primarului Chițac care a scos-o din sărite pe Felicia Ovanesian! (DOCUMENT)

ro

23 Mar, 2023 12:56 9768 Marime text


Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța a emis dispoziția privind delegarea către Raluca Florența Georgescu a unor atributii prevăzute în fișa postului directorului general al Direcției generală servicii publice, începând cu data de 23.03.2023, până la data de 23.09.2023, vezi secțiunea „documente".

Surse din Primăria Constanța ne-au declarat însă că decizia era luată încă de ieri de la prânz, după ce Chițac s-a trezit că trebuie să gestioneze cartoful fierbinte al tăierilor de copaci de pe bulevardul Ferdinand din Constanța și pentru care erau așteptați cu documente și explicații la Garda de Mediu Constanța.

Direcției Generală Servicii Publice se afla în subordinea city-managerului Felicia Ovanesian, iar postul de director general era vacant.
Daniel Vlăescu, director executiv - Gestionare, Îndrumare și Sprijin Comunitar din cadrul Direcției Generale Servicii Publice, cel care ar fi trebuit prin fișa postului să se prezinte cu documentele solicitate de Garda de Mediu a intrat brusc în concediu, ori primarul trebuia să găsească o soluție să scape de o nouă amendă.

Nemulțumit de modul cum Ovanesian a gestionat operațiunea „Teii de pe Ferdinand", a decis să-i delege de îndată atribuții de director general Ralucăi Georgescu, care acum trebuie să gestioneze această problemă în relația cu Garda de Mediu.

Numirea lui Georgescu nu i-a picat bine Feliciei Ovanesian, în condițiile în care tot ce înseamnă director în Primăria Constanța știe că teii au fost tăiați din ordinul lui Ani Merlă, directorul Direcției de proiecte și fonduri europene din Primăria Constanța care gestionează de fapt proiectul de reabilitare a bulevardului Ferdinand.

Cu alte cuvinte, de aceasta dată, Ovanesian nu a fost decât un executant în acest caz.

Paharul se umpluse, după ce recent s-a speculat că edilul întenționa să-i ia și atribuțiile din zona urbanismului. 

Cât privește „operațiunea de măcelărire a teilor bătrîni, care inițial s-a dorit o toaletare a rădăcinilor, însă Merlă a plusat, rămâne de văzut dacă Primăria Constanța se va alege cu o nouă amendă de la Garda de Mediu.

Facem mențiunea că prin intermediul Biroului de Presă al municipalității, am solicitat un punct de vedere al primarului, în legătură cu demisia Feliciei Ovanesian, însă până la această oră nu am primit niciun răspuns.


Citește și:

UPDATE Teii tăiați de pe Ferdinand au umplut paharul? Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al municipiului Constanța!
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii