Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

ro

24 Feb, 2024 16:39 1352 Marime text
  • În perioada 11 – 19 martie 2024, Leliei Rus Pîrvan îi va fi analizat raportului de activitate și referatele depuse iar pe 20 martie 2024 va susţine raportul de activitate în cadrul unui interviu
  • Comisia pentru evaluarea managerului Muzeului de Artă Constanța, pe anul 2023 este condusă de Virgil – Ștefan Nițulescu - Director/Manager – Muzeul Țăranului Român
  • La evaluarea anterioară pentru anul 2022, Lelia Rus Pîrvan a obținut notă maximă atât proba de analiza raportului de activitate şi a referatelor dar și la susţinerea raportului de activitate

Președintele CJC, Mihai Lupu a emis dispoziția nr.297 privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării managementului
Muzeului de Artă Constanța, pe anul 2023 și a Comisiei pentru evaluarea managerului Muzeului de Artă Constanța, Lelia Rus Pîrvan.

Comisia pentru evaluarea managerului Muzeului de Artă Constanța, pe anul 2023, care va funcționa în următoarea componență:
- Preşedinte: Virgil – Ștefan Nițulescu - Director/Manager – Muzeul Țăranului Român.
- Membri: Petru Lucaci – Președinte – Uniunea Artiștilor Plastici din România; Elena Ghiță – Inspector – Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente, Consiliul Județean Constanța și Irina Costencu (membru supleant)– Inspector, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură
Subordonate.
Comisia de soluționare a contestațiilor, care va funcționa în următoarea componență: Preşedinte: Cătălin Bălescu – Rector – Universitatea Națională de Arte București; - Membri: Alin Popa – Director – Complexul Muzeal ,,Iulian Antonescu” Bacău; Monica Cristina Caterinici– Director Executiv – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate și Liliana Dumitru (membru supleant) - Inspector, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.
Din Secretariatul Comisiei pentru evaluarea managerului Muzeului de Artă Constanța, fac parte : Catița Anca Pascu – Inspector, Serviciul Resurse Umane, Salarizare; Simona Banaga (membru supleant) - Inspector, Serviciul Resurse Umane Salarizare; Eduard Bădilă – Inspector, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Violeta Acsinte (membru supleant) - Inspector, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Gabriela Coșoreanu - Inspector, Direcţia Generală Economico Financiară; Anca Ivanciu (membru supleant) – Consilier, Direcţia Generală Economico Financiară; Magdalena Stoian– Inspector, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică și Mihaela Grovu (membru supleant) - Inspector, Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică.
Evaluarea managementului se va desfăşura conform următorului calendar:
a) 01 – 08 martie 2024, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 11 – 19 martie 2024, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare;
c) 20 martie 2024, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
d) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare, conform art. 41 alin. (3) din ordonanţa de urgenţă;
e) depunerea contestaţiilor, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului;
f) comunicarea rezultatelor finale ale evaluării, prin afişare pe site-ul autorităţii, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora.

Evaluarea managementului este organizată în două etape, astfel:
a) prima etapă: analiza raportului de activitate întocmit de managerul Muzeului de Artă Constanța;
b) a doua etapă: susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu, desfăşurat la sediul autorităţii (Consiliul Județean Constanța din Bulevardul Tomis nr. 51), conform deciziei autorităţii.

Evaluarea se face prin acordarea de către fiecare membru al comisiei a unei note - nota A, de la 1 la 10, pentru prima etapă, şi nota B, de la 1 la 10, pentru etapa a II-a, făcându-se media aritmetică a notelor acordate de fiecare membru al Comisiei. La punctajul aferent notei se iau în calcul doar primele două zecimale.

În situaţia în care se înregistrează diferenţe mai mari de 2 puncte între notele acordate de membrii comisiei de evaluare, se va relua notarea. Procedura notării se reia ori de câte ori există diferenţe mai mari de 2 puncte între notele acordate de membrii comisiei de evaluare, pentru fiecare etapă în parte.

În cazul în care nota finală se situează sub 7, rezultatul evaluării este considerat nesatisfăcător.

Rezultatul evaluării, nota finală şi concluziile raportului întocmit de comisie sunt aduse la cunoştinţa managerului, în scris, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare.

Managerul evaluat are dreptul să formuleze contestaţii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea evaluării şi să le depună la compartimentul desemnat de autoritate, în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului evaluării. Contestaţiile se soluţionează în termen de 3 zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea acesteia, de către o comisie de soluţionare a contestaţiilor constituită în acest sens conform art. 21 din OUG nr. 189/2008 cu modificările și completările.
La evaluarea anterioară pentru anul 2022, Lelia Rus-Pîrvan a obținut notă maximă atât proba de analiza raportului de activitate şi a referatelor dar și la susţinerea raportului de activitate.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii