Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prăpăd în traficul din Constanța Șoferi beți și drogați, la volan! Agenții de la Rutieră s-au dezlănțuit cu dosare penale

ro

29 Oct, 2022 14:31 3098 Marime text
Șofer, foto: Pexels Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 
 
La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada I.L. Caragiale din municipiul Constanța,  în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Constanța, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cantonului din localitatea Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge., mai informează sursa citată.


Ce au mai depistat în trafic agenții rutieri
 
La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 00.35, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eroilor din localitatea Ciobanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 00.55, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive., informează IPJ Constanța. 

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală., mai transmite sursa citată. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii