Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O constănțeancă, aleasă cea mai frumoasă femeie din România în 2017 Astăzi este Ziua mondială a frumuseții!

ro

09 Sep, 2021 08:58 1639 Marime text
  • Ziua mondială a frumuseții este și un omagiu adus tuturor celor ce lucrează în domeniul înfrumusețării, între aceștia făcând parte și esteticieni, stiliști, designeri, instructori de fitness.
Ziua mondială a frumuseții (World Beauty Day) aniversată, anual, la 9 septembrie, este o zi dedicată tuturor celor iubitori de frumos.

Genialul scriitor rus Fiodor Dostoievski a scris celebra frază: "Frumusețea va salva lumea". Nikolai Roerich a adăugat: "Conștientizarea frumuseții va salva lumea". Romancierul francez Honoré de Balzac spunea "Frumosul se simte, nu încape într-o definiție."

Ideea de frumusețe poate fi întâlnită oriunde, fie că este vorba de o locație, un obiect, o persoană sau o simplă stare de spirit.

Ziua mondială a frumuseții este și un omagiu adus tuturor celor ce lucrează în domeniul înfrumusețării, între aceștia făcând parte și esteticieni, stiliști, designeri, instructori de fitness.

Amintim că, în anul 2017, a fost aleasă reprezentata Miss Universe România. Aceasta se numea Ioana Mihalache, în vârstă de 26 de ani, din Constanţa şi ne reprezenta ţara la competiţia internaţională ce a avut loc la Las Vegas la sfârşitul lunii noiembrie a acelui an. 


Citește și:

 A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. Este din Constanţa şi ne va reprezenta la Miss Universe de la Las Vegas

Iată cine va defila pe podiumul de la Casa de Cultură din Constanța la „Concursul de frumusețe Miss & Mister Deaf“ (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii