Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Tranzacţii" după Sărbători Ţigări de contrabandă şi etnobotanice, pe străzile din Constanţa

ro

08 Jan, 2015 14:00 1465 Marime text
 
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, a desfăşurat, ieri după-amiază, o acţiune punctuală, în zona Pieţei Tomis III din Constanţa, unde l-a surprins pe I.S., de 47 de ani, din localitate, în timp ce încerca să vândă unei persoane, dintr-un autoturism, mai multe pachete de ţigări, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege. În autoturism, militarii au găsit 412 pachete cu 8240 de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Herald”,„Ashima”, „Marble”, „MM”, „Winston”, „Ritm” „Swisse” , „NZ” şi „Kiss”. 
       
Iar aseară, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa, în apropierea intersecţiei dintre strada Smârdan şi Mircea cel Bătrân, a observat două persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele şi au mărit ritmul de mers. Au fost somate, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni, alte opt pacheţele de staniol cu substanţă vegetală de culoare verde. Cei în cauză, G.D. şi C.A., de 24 ani, din Constanţa au declarat că au cumpărat plicurile cu suma de 50  lei şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii