Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tendinţa anului 2015 în fitness

ro

25 Jan, 2015 08:25 1409 Marime text
AquaCycling, o formă de antrenament care contribuie la arderea rapidă a caloriilor, dezvoltarea masei musculare şi îmbunătăţirea circulaţiei, este considerată tendinţa anului 2015 în fitness, fiind recomandată în special femeilor familiarizate cu antrenamentele acvatice, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Tot mai mulţi români sunt preocupaţi de felul în care arată şi optează pentru un stil de viaţă sănătos, din care sportul nu lipseşte. Astfel, operatorii de fitness introduc în fiecare an noi tehnici de antrenament, care pot satisface şi cele mai exigente şi moderne cerinţe, informează Mediafax.

„AquaCycling este un fenomen în domeniul fitness-ului datorită beneficiilor sale impresionante. Rezultatele se văd încă de la primele şedinţe: arderea rapidă a caloriilor, dezvoltarea masei musculare, îmbunătăţirea circulaţiei şi, foarte important, impactul redus asupra articulaţiilor (...)", a declarat Delia Iliaşa, General Manager - Club Moving România, care a introdus în oferta sa această formă de antrenament, relatează Mediafax.

Antrenamentul AquaCycling este dezvoltat de HydroRider, lideri pe piaţa aparaturilor de fitness acvatic.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: swim.de
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii