Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Scandal în zona Gării CFR din Constanța după un eveniment rutier. Un bărbat a fost încătușat de polițiști

ro

26 Oct, 2018 20:18 1692 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au fost solicitați în această seară să intervină în zona Gării CFR acolo unde avea loc un scandal. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, un echipaj de poliție rutieră a fost solicitat în zona Gării C.F.R. Constanța în urma producerii unui eveniment rutier.

”La fața locului a fost identificat un bărbat, in vârstă de 39 de ani, din municipiul Constanța, care s-a manifestat violent în limbaj la adresa polițiștilor. Deoarece, atitudinea sa recalcitrantă a continuat și după avertismentul adresat de polițiști, acesta a fost încătușat și condus la sediul Serviciului Rutier Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Din primele informații un pieton ar fi fost acroșat ușor de un autobuz de călători. 

Un bărbat, neimplicat în evenimentul rutier a intrat în conflict verbal cu șoferul autobuzului, apoi cu ceilalți cetățeni și ulterior cu polițiștii sosiți la fața locului. 

Suspectul a fost condus la poliție pentru audieri, iar după ce s-a calmat le-a transmis oamneilro legii că regretă fapta. 

UPDATE. 

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu 500 de lei conform art 2, pct 1 din Legea 61/1991, pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare. În plus, bărbatului i-au mai fost aplicate două sancțiuni contravenționale, tot la Legea 61/1991 republicată, fiecare în cuantum de 1.000 lei.

”Totalul sancțiunilor de pe procesul verbal este de 2.500 de lei.” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța. 


Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii