Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni începe sesiunea de toamnă a bac-ului

ro

22 Aug, 2015 21:43 2419 Marime text
În perioada 24 – 28 august 2015, se desfășoară probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat, prima probă fiind la disciplina Limba și literatura română.
La nivelul județului Constanța, circa 1.300 de candidați  vor susține luni (24 august), în cele şapte centre de examen (Liceul Teoretic „L. Blaga”, L. Tehnic „Tomis”, Liceul Tehnologic „D. Leonida”, Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti”, Liceul Teoretic „N. Bălcescu” Medgidia, Liceul Teoretic Murfatlar, Colegiul Economic Mangalia), proba scrisă  la disciplina Limba și literatura română.
Accesul candidaților în centrul de examen este permis în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza actului de identitate, iar timpul destinat elaborării lucrării scrise este de trei ore, socotit din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații trebuie să folosească numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor, numai creion negru. Candidații care doresc să corecteze o greșeală taie fiecare rând din pasajul greșit cu o linie  orizontală. Lucrările scrise vor fi  corectate în alte județe decât cele din care provin.
Peste 1.500 de polițiști acționează suplimentar pentru desfășurarea în condiții de liniște și siguranță a celei de a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat care are loc în aceste zile.
Conform unui comunicat al IGPR, pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță a examenelor, conducerea Poliției Române a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii