Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Microbuz versus BMW Accident lângă Universitatea "Andrei Şaguna" din Constanţa (galerie foto)

ro

02 Dec, 2015 09:10 2781 Marime text


În această dimineaţă, a avut loc un accident lângă Universitatea „Andrei Şaguna” din Constanţa. La faţa locului au ajuns trei ambulanţe, precum şi un echipaj al poliţiei. Potrivit primelor date, sunt implicate un microbuz, care transporta pasageri, şi un BMW.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 2, ora 13.20:


Oficial de la Poliţia Rutieră despre dinamica accidentului:
„În data de 02.12.2015, în jurul orelor 09:00, N. I. ( bărbat, 40 ani )   a condus un autoturism pe bld. A. Lăpuşneanu din mun. Constanţa, dinspre Casa de Cultură către str. Poporului şi ajungând la intersecţia cu aleea Daliei a efectuat viraj la stânga în zona marcajului discontinuu fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un  microbuz condus de G. G. L. (35 ani), pe bld. A. Lăpusneanu, pe banda 1, din sens opus.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P. D. R. (femeie, 55 ani) şi a lui P. R. E. (femeie, 19 ani) pasagere pe scaune în microbuz.


UPDATE 1, ora 9.43

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, şoferul BMW-ului nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un microbuz. Două persoane care se aflau în microbuz au fost rănite.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii