Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toţi tricolorii sunt din Constanţa România întâlneşte în premieră Bulgaria la fotbal pe plajă

ro

30 Jun, 2016 00:00 2131 Marime text


Echipa naţională de fotbal pe plajă a României, formată exclusiv din jucători constănţeni, va susţine, la finele acestei săptămâni, două meciuri amicale cu selecţionata Bulgariei, în deplasare. Partidele se vor disputa vineri (de la ora 18.30) şi sâmbătă (de la ora 11.00), la Kranevo.
 
Pentru această dublă, antrenorul-jucător al României, Viorel Farcaş (şi el constănţean), a convocat următorii fotbalişti: portari - Ionuţ Florea, Laurenţiu Gheorghe; jucători de câmp - Adrian Tănase, Ionel Posteucă, Gabriel Dobre, Liviu Croitoru, Raj Cărăuleanu, Bogdan Ciocănel, Dorel Zaharia şi Marian Măciucă. Toţi tricolorii, cu excepţia lui Dobre, care joacă la echipa Informatica Timişoara, aparţin campioanei României, Performer Constanţa.
 
Disputele de la Kranevo vor fi primele dintre România şi Bulgaria la fotbal pe plajă. Ambele selecţionate sunt în pregătire pentru evoluţiile din Liga Europeană, românii urmând a juca în Divizia A a competiţiei, iar bulgarii, în eşalonul secund. România va intra în competiţie din turul doi preliminar, care se va disputa în Spania, la Sanxenxo, între 8 şi 10 iulie. Tricolorii au adversare în grupă Spania, Ucraina şi Franţa.    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii