Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Selena Kirberg - „Suntem pe drumul cel bun“ Baschetbalistele de la CS Phoenix au vineri meci la Constanţa

ro

10 Nov, 2017 00:00 1772 Marime text
După două săptămâni şi două deplasări, la Târgovişte şi Sf. Gheorghe, echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanţa se întoarce acasă.
 
Vineri, cu începere de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, formaţia primeşte vizita CSBT Alexandria 2, într-o partidă contând pentru etapa a patra a Ligii 1. După trei runde disputate, CS Phoenix ocupă prima poziţie a clasamentului seriei întâi, cu cinci puncte (două victorii şi o înfrângere), fiind urmată de CSM Târgovişte, cu patru puncte, care are însă doar două meciuri disputate.
 
„Suntem bucuroase că revenim în faţa propriilor suporteri. Am avut o perioadă încărcată, peste care am reuşit să trecem relativ bine, dacă ne gândim la înfrângerea de la Târgovişte. Urmează partida cu Alexandria, pe care sperăm să o câştigăm şi să ne continuăm parcursul bun în îndeplinirea obiectivului. Avem apoi două săptămâni de pauză, ca urmare a retragerii din campionat a celor de la Galaţi, însă vom folosi acest timp pentru a ne suda şi mai bine relaţiile de joc. Cert este că suntem pe drumul cel bun şi că trebuie să continuăm aşa“, a declarat Selena Kirberg, căpitanul CS Phoenix Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii