Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

ro

01 Mar, 2024 16:51 660 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul 4790/212/2023, care are ca obiect acțiunea în daune contractuale pretenții.

Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul 4790/212/2023, care are ca obiect acțiunea în daune contractuale pretenții.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 28.02.2024, pe secția a II-a civilă. Obiectul dosarului constă în acțiunea în daune contractuale pretenții, fiind în stadiul de recurs.
 
Părți în dosar sunt Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, în calitate de reclamant și SC Phoenix River Trans SRL și Corona Shipping & Logistic Services GMBH, în calitate de pârâți.
 
Nu a fost stabilit termen în dosar.
 
Despre APM SA Constanța
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
Despre SC Phoenix River Trans SRL
 
Societatea SC Phoenix River Trans SRL a fost înființată în anul 2012 și are sediul în municipiul Constanța, strada Sarmisegetuza, nr. 52, ce se ocupă de „Activități de servicii anexe transportului de apă”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Kelemen Cristina și Grigorenco Cătălin, cel din urmă fiind și administrator.
 
Grigorenco Cătălin mai este asociat și administrator la Phoenix Shipping SRL, Phoenix Shipping and Trading LTD.CO SRL și Phoenix Logistics Solutions SRL, iar Kelemen Cristina mai este asociat și administrator la Phoenix Logistics Solutions SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea SC Phoenix River Trans SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 19.626.023 lei, cu un profit de 324.744 lei, la 37 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Tribunalul Constanța a declinat dosarul în care un fost deputat constănțean cheamă în judecată Parlamentul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii