Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida se joacă sâmbătă Astăzi se pun în vânzare biletele la meciul FC Viitorul - CSMS Iaşi

ro

11 Feb, 2016 00:00 1007 Marime text


Biletele la partida de fotbal FC Viitorul - CSMS Iaşi, care se joacă sâmbătă, la baza Academiei Hagi de la Ovidiu, de la ora 18.00, se pun în vânzare astăzi. Meciul contează pentru etapa a 24-a a Ligii 1, prima din 2016.
 
Biletele de intrare se pot achiziţiona la preţurile de 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). Tichetele se pot procura până sâmbătă, inclusiv, atât din Constanţa, cât şi din Ovidiu, după următorul program: astăzi şi mâine - între orele 10.00 şi 16.00, de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă hotelul GMG), din Constanţa; între orele 10.00 şi 20.00, de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa; între orele 10.00 şi 20.00, de la restaurantul Savorys, din Ovidiu; între orele 10.00 şi 16.00, de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, de la casa de bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu. 

Fumatul şi consumul de seminţe, interzise în tribună

Posesorilor de abonamente tip card, de bilete de intrare şi de invitaţii li se recomandă ca accesul în tribunele stadionului să fie făcut în intervalul orar 16.00 - 17.30, pentru a se evita aglomeraţia la intrări. De asemenea, posesorii de abonament tip card vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special amenajate (nu prin turnichete). Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

Asigură transport Constanţa - Ovidiu

FC Viitorul le va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca sâmbătă, la orele 16.45 şi 17.15. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

BBC, în vizită la Academia Hagi 

Prestigioasa televiziune britanică BBC a vizitat Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“. O echipă condusă de celebra realizatoare de emisiuni sportive Katie Gornall a realizat un interviu cu Gheorghe Hagi, în care s-a discutat despre cariera şi investiţia în fotbal pe care o face „Regele“.
 
 Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii